voetbalzone

Alarmbellen gaan af in Argentinië: Messi mist opnieuw groepstraining

Jordi Tomasowa19 nov 2022, 19:21
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2022, 19:21
Advertentie

De zorgen in Argentijnse media om Lionel Messi nemen toe. De sterspeler van Argentinië miste zaterdag voor de tweede dag op rij de groepstraining van la Albiceleste. Dinsdag staat voor Argentinië het eerste groepsduel met Saudi-Arabië op het WK in Qatar op het programma.

Messi liet bij Paris Saint-Germain begin deze maand het Ligue 1-duel met FC Lorient (1-2 winst) nog schieten. Een week later speelde hij wel gewoon 75 minuten tijdens een 5-0 zege op Auxerre. De aanvoerder van Argentinië kampte bij PSG al met een lichte achillespeesblessure, al speelde hij in Qatar woensdag wel de volledig negentig minuten mee tegen de Verenigde Arabische Emiraten.

Messi liet zaterdag voor de tweede dag op rij verstek gaan op de groepstraining van Argentinië. Hij verscheen uiteindelijk wel kort op het trainingsveld om een individueel programma af te werken. De afwezigheid van Messi is groot nieuws in zijn thuisland, echter verzekeren bronnen binnen de nationale ploeg dat de Argentijn dinsdag gewoon zal spelen tegen Saudi-Arabië. Daarna staan er voor de ploeg van Lionel Scaloni nog groepsduels met Mexico en Polen op het programma.

Bezig met laden …