voetbalzone

Algemeen directeur FC Dordrecht dient ontslag in bij clubleiding

Erik van Dam02 mrt 2015, 12:31
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2015, 12:31
Advertentie
voetbalzone

Ad Heijsman maakt de maand maart af bij FC Dordrecht, maar vertrekt vervolgens bij de club. Dat laten de Schapenkoppen maandag via de officiële kanalen weten. De Raad van Commissarissen van FC Dordrecht werd al eerder op de hoogte gebracht en is akkoord met het vertrek van Heijsman bij de club.

Heijsman wil via de media verder geen tekst en uitleg geven bij zijn aanstaande vertrek. Op de eigen clubwebsite legt hij wel uit, dat hij twaalf intensieve jaren achter de rug heeft bij de club. “Dit tropenjaar in de Eredivisie legt een versterkt beslag op inzet en tijd en werkweken van 80 uur zijn geen uitzondering”, verduidelijkt Heijsman, die nu tijdelijk door commercieel manager Cees van der Poel wordt opgevolgd.

FOX Sports roept in herinnering dat Heijsman eerder zei weg te gaan, als er in 2015 geen nieuw stadion gerealiseerd zou worden aan de Krommedijk. Mogelijk is dat nu inderdaad de druppel geworden, die de emmer heeft doen overlopen. Heijsman werkt al vele jaren bij FC Dordrecht. Hij was in het verleden voorzitter van DFC, van waaruit FC Dordrecht later ontstond.

Aan het einde van het seizoen 2002/03 ging Frans Derks weg bij de club en trad Heijsman aan als voorzitter. Eind vorig seizoen promoveerde ‘Dordt’ naar de Eredivisie en daarvoor werden Heijsman en technisch directeur Marco Boogers ook voor geprezen. Negen speelronden voor het einde staat FC Dordrecht onderaan in de competitie, vier punten achter NAC Breda en zes achter Heracles Almelo.

Bezig met laden …