voetbalzone

Algemeen directeur Storrie stapt op bij Portsmouth

Bart Kruyt12 mrt 2010, 19:03
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2010, 19:03
Advertentie

Peter Storrie houdt het voor gezien als algemeen directeur bij Portsmouth. Hij lag onder vuur bij de fans, werd door velen verantwoordelijk gehouden voor de financiële problemen bij de noodlijdende club en treedt nu terug, meldt BBC Sport. Storrie blijft nog wel aan Pompey verbonden als adviseur. Hij begon in 2002 bij de club.

Volgens een verklaring van de hekkensluiter uit de Premier League legt Storrie zijn functie neer ‘in het belang van de club’, nadat hij ook met familie en vrienden had overlegd. De 57-jarige beleidsbepaler houdt zich voorlopig nog wel bezig met ‘de verkoop van de club, de voorbereidingen op de halve FA Cup-finale en andere projecten’.

In de afgelopen maanden werd de algemeen directeur het doelwit van verschillende supporters van Portsmouth, waardoor hij nu de eer aan zichzelf houdt. “Het is het beste dat ik ermee ophoud. Ondanks dat ik de laatste veertien maanden non-stop heb gewerkt om deze club in leven te houden, hebben de fans een zondebok nodig, en er is niemand meer over behalve ik.”

Bezig met laden …