voetbalzone

Algerijns international Halliche is derde zomeraankoop voor Fulham

Peter Nusselder24 aug 2010, 10:51
Laatst bijgewerkt: 24 aug 2010, 10:51
Advertentie

Fulham heeft de Algerijnse verdediger Rafik Halliche voor drie seizoenen vastgelegd. Dit heeft de Premier League-club dinsdag op haar digitale thuis bekendgemaakt. De 23-jarige international stond onder contract bij Benfica, maar speelde de afgelopen twee jaar op huurbasis voor het Portugese CD Nacional op Madeira. Het is niet bekend welk bedrag er met de overgang gemoeid is.

/

Na verdediger Philippe Senderos van Arsenal en AZ-aanvaller Moussa Dembélé is Halliche de derde aanwinst voor Fulham. De twintigvoudig Algerijns international verheugt zich op zijn periode in Engeland. “Ik ben ontzettend blij dat mijn transfer naar Fulham is afgerond. De Premier League is in mijn ogen de beste competitie ter wereld, en dat ik mag spelen met enkele fantastische spelers is geweldig.”

Halliche kijkt daarnaast uit naar de tegenstanders die hij gaat ontmoeten. “Het is prachtig dat ik de kans krijg om het met Fulham op te nemen tegen geweldige teams, dat is iets waarvan ik altijd heb gedroomd.” In de Premier League treft de Algerijn ook enkele bekende gezichten, want op het WK in Zuid-Afrika speelde hij namens zijn vaderland tegen de Engelse ploeg, die de Algerijnen op 0-0 hielden.

Bezig met laden …