voetbalzone

Allardyce: 'Bij Real of Inter win ik ieder jaar minimaal een prijs'

Matthijs van Laar17 sep 2010, 14:57
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2010, 14:57
Advertentie

Hij is nu nog coach van Blackburn Rovers, maar als het aan Sam Allardyce ligt, komt daar gauw verandering in. De ervaren manager denkt zelfs dat hij met een club als Manchester United of Real Madrid ieder jaar tenminste één prijs zou pakken. “Ik ben eigenlijk niet geschikt voor Bolton Wanderers of Blackburn, maar meer voor Internazionale of Real.”

/

Big Sam bleek vrijdag, tijdens het perspraatje voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fulham, niet gehinderd te worden door enige vorm van bescheidenheid. “Ik zou het geen probleem vinden om één van dat soort clubs onder mijn hoede te nemen. Ik zou ieder jaar de double winnen of in ieder geval landskampioen worden. Zet mij neer bij Manchester United of Chelsea, en ik presteer dat ook. Geen probleem.”

Allardyce is tevens van mening dat collega Mark Hughes, tegenwoordig in dienst bij Fulham, te weinig tijd heeft gekregen van zijn ex-werkgever Manchester City. “Net als ik bij Newcastle United eigenlijk. Al heeft hij het langer uitgehouden bij City dan ik in Newcastle. Hij heeft de kans gekregen, maar jammer genoeg voor hem besloot men bij City dat er weer eens wat moest veranderen.”

Bezig met laden …