voetbalzone

Allardyce: ‘Het is aan Capello om contact op te nemen met Robinson’

Peter Nusselder13 sep 2010, 12:16
Laatst bijgewerkt: 13 sep 2010, 12:16
Advertentie

Trainer Sam Allardyce van Blackburn Rovers vindt dat zijn keeper Paul Robinson een herkansing verdient in het Engels elftal, maar is van mening dat bondscoach Fabio Capello de eerste stap moet zetten om hem te overreden terug te komen op Robinsons besluit te stoppen als international.

/

Alhoewel de goalie onlangs opgeroepen werd voor het oefenduel van The Three Lions met Hongarije, gaf Robinson aan niet langer beschikbaar te zijn voor het nationale elftal van Engeland, omdat hij niet het gevoel wilde hebben als derde keeper te worden beschouwd en zich liever op zijn club wilde richten. Allardyce vindt dat het aan de bondscoach is om contact op te nemen met zijn doelman.

Robbo is momenteel tevreden met zijn spel en met zichzelf, wat terug te zien is in zijn optredens de laatste tijd”, zegt zijn coach in de Engelse media. “Aan Capello de taak om bruggen te bouwen en te kijken of hij Paul kan overtuigen op zijn beslissing terug te komen. Maar zijn prestaties vorig seizoen hebben hem niet bij de nationale ploeg of naar het WK gebracht, dus vandaar dat Robinson ervan uitging niet langer in aanmerking te komen.”

Bezig met laden …