voetbalzone

Allardyce: 'Ironisch dat Liverpool nu geen fysiek geweld schuwt'

Daniel Cabot Kerkdijk28 feb 2010, 09:45
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2010, 09:45
Advertentie

Sam Allardyce en Rafa Benítez zullen nooit elkaars beste vrienden worden. In aanloop naar het duel tussen Blackburn Rovers en Liverpool heeft de manager van The Rovers het vuurtje nog eens opgestookt. Volgens Allardyce laat Benítez zijn ploeg net zo spelen als in de periode van Allardyce bij Bolton Wanderers. "Hij was nooit gediend van dat fysieke spel, maar nu past hij het toe. Ironisch."

/

Benítez verstuurde zelfs een compilatie van beelden van overtredingen van The Trotters naar de Engelse voetbalbond (FA). "Nu de resultaten bij hen tegenvallen, moeten ze weer de basisbegrippen onder de knie krijgen. Mooi voetbal is alleen aan de orde als je resultaten boekt, anders niet. Tegen Manchester City kregen zes spelers van Liverpool een gele kaart, dat zegt mijns inziens voldoende."

"Ik heb voorstander van een hard maar eerlijk duel", vervolgde Allardyce. "Maar ik heb bij Blackburn niet de spelers die ik bij Bolton voor dat soort wedstrijden wel had." De relatie tussen de coaches verslechterde toen Benítez in een onderling duel na een doelpunt van Liverpool met een handgebaar liet doorschemeren dat zijn baan gevaar liep. "Ik heb nooit uitleg daarvoor of excuses gekregen."

Bezig met laden …