voetbalzone

Allardyce: 'Uitspraken over topclubs waren als een grap bedoeld'

Daniel Cabot Kerkdijk21 sep 2010, 15:04
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2010, 15:04
Advertentie

Blackburn Rovers-trainer Sam Allardyce heeft na alle commotie over zijn uitspraken verbaasd gereageerd. De 55-jarige manager vertelde vorige week dat hij met teams als Real Madrid en Internazionale elk seizoen prijzen zou pakken. “Ik bedoelde het als grap”.

/

De uitspraken van Allardyce werden in verschillende media breed uitgemeten. “Dat had ik niet verwacht”, laat de oefenmeester nu aan BBC Sports weten. “Ik ben tevreden bij Blackburn Rovers en die uitspraken waren niet serieus”. Volgens Allardyce werden zijn uitlatingen verkeerd geïnpreteerd. “Ik ben nooit helemaal tevreden, omdat ik altijd beter wil worden. Ik ben heel ambitieus, maar ik ben op mijn plek bij Blackburn Rovers.” Om zijn ambitie kracht bij te zetten, gebruikte hij topclubs als voorbeeld.

Allardyce liet vorige week na het 1-1 gelijkspel bij Fulham weten dat het voor hem geen probleem is om prijzen te pakken met clubs als Real Madrid en Internazionale. “Of zet mij aan het roer bij Manchester United of Chelsea en ik zal die clubs de titel in de Premier League bezorgen”, sprak Allardyce vorige week.

Bezig met laden …