voetbalzone

Allardyce wil feest Man City verzieken: 'Ik hoop dat Gerrard de titel pakt'

Bart Kruyt09 mei 2014, 14:40
Laatst bijgewerkt: 09 mei 2014, 14:40
Advertentie

Manchester City is erg dicht bij het kampioenschap in de Premier League. De koploper krijgt op de laatste speeldag bezoek van West Ham United en heeft aan een gelijkspel voldoende om de champagne te kunnen ontkurken. West Ham speelt nergens meer voor, maar Sam Allardyce wil zondag toch graag winnen, omdat hij Steven Gerrard de landstitel gunt.

voetbalzone

Liverpool heeft op het moment twee punten minder dan City en een slechter doelsaldo. De ploeg van Brendan Rodgers moet zondag dus zien te winnen van Newcastle United en hopen dat West Ham kan stunten bij City. "Ik merk dat iedereen wil dat Liverpool kampioen wordt", zei Allardyce. "Ik ook, want ik zou Gerrard de titel graag zien winnen."

"Het is de enige prijs die hij nog moet veroveren met Liverpool", vervolgde Big Sam. "Liverpool stond er goed voor, maar heeft de beste kaarten afgegeven aan Manchester City. Gezien de vorm waarin deze ploeg verkeert, is City natuurlijk de favoriet voor het winnen van de titel. Maar wij gaan proberen om het feestje te verzieken."

Bezig met laden …