voetbalzone

Allardyce wil profiteren van onrust bij Liverpool: 'We hebben een kans'

Bart Kruyt22 okt 2010, 10:54
Laatst bijgewerkt: 22 okt 2010, 10:54
Advertentie

Sam Allardyce leeft met vertrouwen toe naar de uitwedstrijd tegen Liverpool. De coach van Blackburn Rovers ziet de tegenstander van aankomende zondag kwakkelen en wil profiteren van de slechte vorm van The Reds. “Liverpool staat onder ons en hoe vaak komt dat voor? Zeer, zeer weinig. Daar moeten we gebruik van maken”, zei Allardyce.

/

Liverpool staat op slechts zes punten en bezet daarmee de negentiende plaats in de Premier League, terwijl Blackburn drie punten meer heeft en veertiende staat. “Een hoop spelers van Liverpool spelen op het moment niet op hun best”, zei Allardyce. “Wanneer ze dat wel doen, kunnen ze het ons zeer lastig maken. Maar nu hebben we een kans op Anfield.”

Allardyce maakte nog een pijnlijke vergelijking: “De overname van de club en alle geldproblemen hebben natuurlijk invloed op de sportieve prestaties van Liverpool. Dat was vorig seizoen ook het geval bij Portsmouth, dat uiteindelijk degradeerde. We moeten professioneel zijn en op ons best zijn om Liverpool een volgende tik te kunnen geven.”

Bezig met laden …