voetbalzone

Allardyce wil week na hartoperatie weer het veld opstappen

Erik van Dam28 nov 2009, 18:53
Laatst bijgewerkt: 28 nov 2009, 18:53
Advertentie

Sam Allardyce hoopt in de loop van volgende week weer terugkeren bij Blackburn Rovers. De 55-jarige trainer onderging vrijdag een hartoperatie. Hij werd geopereerd aan een kransslagader en is een dag later ontslagen uit het ziekenhuis. Zijn assistent Neil McDonald bevestigt zaterdag in de Engelse media dat Allardyce er snel weer bij hoopt te zijn.

Allardyce klaagde recentelijk over pijn op de borst en liet zich vervolgens op last van zijn werkgever onderzoeken. Uit het medische onderzoek kwam naar voren dat zijn kransslagader verwijd moest worden, een complexe ingreep. Clubarts Phil Batty gaf al aan dat de operatie succesvol is verlopen. Allardyce zal nu enkele dagen thuis uitrusten.

De coach, die sinds december vorig jaar werkzaam is bij Blackburn, zal komende woensdag wellicht alweer op de bank plaatsnemen voor het Carling Cup-duel met Chelsea. Met McDonald aan het roer moesten de Rovers deze week hun meerdere erkennen in de competitiewedstrijd tegen Fulham. Het werd 3-0 voor de Londenaren.

Bezig met laden …