voetbalzone

‘Alle berichten zijn geschreven door journalisten die geen idee hebben’

Chris Meijer10 apr 2018, 13:14
Laatst bijgewerkt: 10 apr 2018, 13:14
Advertentie

De laatste tijd wordt er veel gespeculeerd over de toekomst van Gareth Bale. Dit seizoen moet de Welshman het bij Real Madrid geregeld stellen met een plaats op de reservebank, waardoor hij langzaam ongelukkig begint te worden in de Spaanse hoofdstad. Volgens Jonathan Barnett, zaakwaarnemer van Bale, is er geen sprake van een naderend vertrek.

“Gareth is een speler van Real Madrid. Hij houdt van de club en de club houdt van hem”, zegt Barnett in gesprek met ESPN. Bale speelde dit seizoen tot dusver 31 wedstrijden, waarin hij tot 14 doelpunten en 8 assists kwam. “Al deze berichten over een naderend vertrek zijn geschreven door journalisten die geen idee hebben. Zij moeten kennelijk iets schrijven en het maakt hen niet uit of het waar is of niet.”

Ook trainer Zinédine Zidane zei onlangs al dat hij verwacht dat Bale volgend seizoen nog speler van Real Madrid is. “Jullie denken dat hij minder aan spelen toekomt, maar zo is het niet. Er zijn veel wedstrijden en Gareth is volgend seizoen nog speler van Real Madrid, ongeacht hoe we dit seizoen eindigen”, sprak de Fransman tegenover AS. “Dat zegt mijn gevoel. Zoals altijd weet je niet precies wat er met spelers gaat gebeuren, we zullen zien.”

Bezig met laden …