voetbalzone

'Alles wat hij zegt voor deze wedstrijden kan verkeerd worden uitgelegd'

Daniel Cabot Kerkdijk13 mei 2014, 07:15
Laatst bijgewerkt: 13 mei 2014, 07:15
Advertentie

Paul Gladon zal in ieder geval tot zondagavond niet met de media praten. De aanvaller is eigendom van Sparta Rotterdam, maar speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht. Beide clubs staan in de finale van de Jupiler Play-Offs tegenover elkaar; donderdag en zondag.

voetbalzone

Gladon kan een sleutelrol gaan vervullen in de tweestrijd en FC Dordrecht acht het beter dat de spits voorlopig de publiciteit mijdt. “Alles wat hij zegt voor deze wedstrijden kan verkeerd worden uitgelegd”, stelt technisch directeur Marco Boogers in het Algemeen Dagblad. “Dat willen we vermijden en daarom houden we hem bewust uit de wind.”

Van een speelverbod is geen sprake. “Paul speelt in beide wedstrijden en zal zich voor de volle honderd procent voor FC Dordrecht geven. Hij wil koste wat het kost met de club waar hij nu voor speelt promoveren.” Gladon was dit seizoen al goed voor zeventien doelpunten in de Jupiler League. De moeder van de aanvaller werd eerder dit seizoen, bij het duel tussen Sparta en Dordrecht op Het Kasteel, verbaal onheus bejegend door thuissupporters.

Bezig met laden …