voetbalzone

'Allicht Mourinho kon Liverpool op de rails krijgen, maar verder...'

Daniel Cabot Kerkdijk12 jan 2011, 09:12
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2011, 09:12
Advertentie

Woensdagavond zal Kenny Dalglish op bezoek bij Blackpool een succesvolle reeks willen gaan inzetten. De nieuwbakken oefenmeester van Liverpool is aangesteld om de club weg te halen uit de grijze middenmoot om zo weer terug te keren in de top van de Premier League. Volgens Blackpool-trainer Ian Holloway zal Dalglish The Reds zijn handen er vol aan gaan krijgen.

/

Volgens Holloway zal Dalglish het vooral van de steun van de fans moeten hebben. “Ik hoop niet dat de supporters zich op termijn tegen Kenny zullen gaan keren. Hij verdient dat namelijk gewoon niet. Kenny kan uiteraard zijn uiterste best doen, maar hij kan deze taak niet helemaal op zich nemen. Dat is onmogelijk”, aldus de trainer van de Liverpool’s tegenstander woensdagavond.

“Toen hij jong was kon hij in het veld het verschil zelf maken”, zo vervolgt Holloway. “Maar als je langs de lijn staat heeft het niet altijd hetzelfde effect als je iets wil overbrengen. Kijk bijvoorbeeld naar Alan Shearer bij Newcastle United, het beste voorbeeld. Gelukkig houden de fans van hem. Maar Kenny wilde deze baan. Ik weet ook niet of er iemand anders zou zijn die deze functie aan zou kunnen. Allicht José Mourinho, maar verder...”, zo besloot Holloway.

Bezig met laden …