voetbalzone

Almeida en Marica spelen dit kalenderjaar niet meer door schorsingen

Bart Kruyt29 nov 2010, 15:07
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2010, 15:07
Advertentie

Hugo Almeida komt dit kalenderjaar niet meer in actie. De aanvaller van Werder Bremen kreeg zondag een rode kaart in het treffen met St. Pauli en is voor drie wedstrijden geschorst, waardoor hij de laatste duels voor de winterstop moet missen, zo meldt de Duitse voetbalbond op haar website. Ciprian Marica van VfB Stuttgart kreeg dezelfde straf opgelegd.

/

De Roemeen moet tevens een boete van 50.000 euro betalen aan zijn werkgever, die niet gediend is van het gedrag van Marica in de uitwedstrijd tegen Hamburger SV. De aanvaller werd al na zestien minuten spelen naar de kant gestuurd, nadat hij Wolfgang Sterk had uitgescholden. Hierdoor moet Marica de laatste drie duels voor de jaarwisseling missen.

Ook Almeida komt dit kalenderjaar niet meer binnen de lijnen: hij maakte tegen St. Pauli een hattrick, maar liet zich even later van een mindere kant zien, door een slaande beweging te maken naar tegenstander Carlos Zambrano. Werder speelt in 2010 nog tegen VfL Wolfsburg, Borussia Dortmund en Kaiserslautern; Stuttgart nog tegen TSG Hoffenheim, Hannover 96 en Bayern München.

Bezig met laden …