voetbalzone

'Als Ajax een nieuwe aanvaller haalt, moet dat zonder meer Ola John zijn'

Matthijs van Laar03 jan 2014, 23:00
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2014, 23:00
Advertentie

Ola John is de grote favoriet om de aanval van Ajax te komen versterken. De buitenspeler is bij Benfica op een zijspoor beland en werd al eerder aan de Amsterdammers gelinkt. Jullie, de bezoekers van Voetbalzone.nl, vinden dat niet meer dan logisch. Een overgrote meerderheid van de bijna 14.000 stemmers beschouwt de ex-speler van FC Twente als meest geschikte kandidaat.

/

Om precies te zijn veertig procent van de stemmen ging naar John, die daarmee nummer twee Nordin Amrabat ver achter zich laat. De Marokkaans international, die bij Galatasaray in een soortgelijke situatie zit als John in Portugal, ontving zeventien procent van de stemmen. Daarmee blijft hij Guus Huppers (elf procent) en Isaac Cuenca (negen procent) voor. Negen procent koos voor de optie 'iemand anders'.

De overige veertien procent, zo'n 2.000 stemmers in totaal, is van mening dat Ajax helemaal geen nieuwe aanvaller hoeft te halen in de winterstop. Zij zijn blij met het huidige materiaal dat coach Frank de Boer tot zijn beschikking heeft en zien de tweede seizoenshelft ook zonder de komst van een offensieve nieuweling rooskleurig in.

Bezig met laden …