voetbalzone

‘Als Arsenal van manager verandert, dan is Diego Simeone de favoriet’

Yanick Vos08 sep 2016, 08:22
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2016, 08:22
Advertentie

Bournemouth-manager Eddie Howe werd onlangs in de Engelse media genoemd als mogelijke opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal. Ray Parlour, oud-speler van Arsenal, vindt het nog te vroeg voor de 38-jarige trainer en opteert voor Diego Simeone, de huidige coach van Atlético Madrid.

/

Wenger is de langstzittende manager in de Premier League en heeft een aflopend contract bij Arsenal. Howe werd de afgelopen weken getipt als opvolger van de Franse trainer. Parlour vindt het te vroeg voor de jonge manager van Bournemouth. “Ik denk niet dat hij genoeg kennis heeft van buitenlandse spelers om hen aan te trekken”, zegt Parlour tegen talkSPORT. “Hij doet het goed bij Bournemouth en is voor in de toekomst misschien een geschikte kandidaat voor Arsenal, maar nu is het nog te vroeg.”

Volgens Parlour loopt de meest geschikte kandidaat rond in LaLiga. “Ik denk dat Simeone, als hij zou weg willen uit LaLiga, zichzelf zou willen testen in de Premier League tegen mannen als Guardiola, Mourinho en Klopp. Als Arsenal aan het einde van het seizoen van manager verandert, dan is hij de favoriet”, aldus Parlour.

Bezig met laden …