voetbalzone

'Als AZ echt interesse heeft, moeten de clubs er eerst uit zien te komen'

Erik van Dam17 mrt 2012, 09:45
Laatst bijgewerkt: 17 mrt 2012, 09:45
Advertentie

Woensdag kwam via het Algemeen Dagblad naar buiten dat AZ interesse zou hebben in Danny Verbeek van FC Den Bosch. De 21-jarige vleugelaanvaller beleeft een goed seizoen in de Jupiler League en zou in Alkmaar gezien worden als een geschikte opvolger van Brett Holman. Verbeek zelf weet echter niets af van enige interesse, zo zei hij vrijdagavond.

/

Verbeek kwam vrijdagavond met FC Den Bosch in actie tegen Telstar en scoorde eenmaal bij de 3-0 overwinning van zijn team. Na afloop verklaarde hij voor de camera's van de Jupiler League niet op de hoogte te zijn van belangstelling uit de Eredivisie. “Ik stond er ook van te kijken, ik weet van niets. Maar ik heb gewoon een contract bij FC Den Bosch, dus als AZ echt interesse heeft moeten de clubs er eerst uit zien te komen”, aldus Verbeek.

De vleugelaanvaller van de Bosschenaren geeft toe dat, mocht AZ hem willen halen, hij zeker interesse heeft in een overstap. “Natuurlijk. Ik speel nu in de Jupiler League, AZ is een club uit de top van de Eredivisie die bovendien jeugd vaak een kans geeft. Het zou dus mooi zijn”, aldus Verbeek, die bezig is aan zijn vierde seizoen in Brabant. Hij speelde tot op heden 84 wedstrijden en maakte vrijdag zijn achttiende doelpunt in zijn loopbaan.

Bezig met laden …