voetbalzone

‘Als Barça hem wilde houden, hadden ze zijn contract al moeten verlengen’

Peter Nusselder14 okt 2014, 13:04
Laatst bijgewerkt: 14 okt 2014, 13:04
Advertentie

Daniel Alves beschikt over een aflopend contract bij Barcelona en alles wijst erop dat de rechtsback ook daadwerkelijk bezig is aan zijn laatste seizoen in het Camp Nou. De clubleiding van de Catalanen geeft geen enkele prioriteit aan het verlengen van zijn verbintenis en de opmerkingen van Alves’ zaakwaarnemer wijzen evenmin op een naderend akkoord tussen Barça en de Braziliaan.

voetbalzone

De 31-jarige verdediger, die in 2008 overkwam van Sevilla, laat zijn zaken behartigen door zijn ex-vriendin Dinorah Santana. Zij heeft zich bij Cadena SER op duidelijke wijze uitgelaten over de handelwijze van Barcelona en houdt er geen rekening mee dat Alves nog zal bijtekenen. “Als de club zijn contract had willen verlengen, dan hadden ze dat nu al voor elkaar moeten hebben.”

“Ik had de zaken in ieder geval niet op deze manier aangepakt”, steekt Santana haar mening niet onder stoelen of banken. Volgens de zaakwaarnemer zal Alves in januari of anders komende zomer niet lang hoeven te wachten op aanbiedingen. “Clubs die hem willen zullen zich in december of januari wel melden en dan zien we wel wat hij wil. Al hebben we nu nog niemand gesproken.”

Bezig met laden …