voetbalzone

‘Als Barcelona en Real Madrid aankloppen, dan ga je flippen’

Tim Siekman03 jan 2019, 12:31
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2019, 12:31
Advertentie

Mido verwacht dat Mohamed Salah deze zomer gaat verkassen als de aanvaller van Liverpool wederom een geweldig seizoen draait. In de voorbije jaargang wist de Egyptenaar 44 doelpunten te maken. Mido denkt dat een 'megatransfer' aanstaande is als zijn landgenoot dit seizoen ook vaak het net weet te vinden voor the Reds.

“Als Barcelona en Real Madrid aankloppen, dan ga je flippen. Alle spelers zouden dat doen”, zegt de oud-aanvaller van onder meer Ajax en Tottenham Hotspur bij CNN. “Barcelona en Real Madrid zijn anders, zeg ik met respect voor Liverpool. Ik denk dat Barcelona en Real Madrid afwachten en gaan bekijken hoe Salah het dit seizoen gaat doen.”

“Deze clubs kopen geen spelers na één goed of zelfs geweldig seizoen. Als Salah weer 25 doelpunten of meer maakt, zullen ze wel voor hem aankloppen. Het zal dan moeilijk voor Liverpool worden om hem te behouden. Hij speelt nu wel bij een geweldige club waar iedereen van hem houdt. En hij heeft een geweldige manager (Jürgen Klopp, red.) die hem enorm helpt.”

Mido vindt dat Salah de beste Egyptische speler ooit is. “Als je alle spelers nagaat, hebben we wel fantastische spelers gehad. Ze hebben het geweldig gedaan, voor zowel club als land. Maar voetbal speelt zich echt af in Europa. Als een speler voor tien of twaalf jaar bij de top van Europa behoort, moet hij gezien worden als de beste Egyptische speler ooit.”

Bezig met laden …