voetbalzone

'Als Barcelona nu Bazoer haalt, zit hij daar twee jaar lang op de bank'

Matthijs van Laar18 feb 2016, 10:45
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2016, 10:45
Advertentie
/

Riechedly Bazoer wordt door tal van clubs gevolgd en onder de belangstellende zou ook Barcelona zich bevinden. Ziggo Sport-commentator en kenner van het Spaanse voetbal Sierd de Vos neemt die berichten echter met een korreltje zout. “Dat is allemaal poppenkast”, vertelt hij in gesprek met Ajax Showtime.

Bazoer is in de ogen van De Vos helemaal nog niet klaar voor de stap naar een club van het niveau-Barcelona. “Als Barcelona Bazoer zou binnenhalen, dan zou hij twee jaar op de bank zitten. Ze hebben bij Barcelona Sergi Roberto, Ivan Rakitic, Aleix Vidal, en Arda Turan voor die positie, het lijkt me dus geen goede reden om daarheen te gaan”, zegt hij.

De reden dat de Ajax-middenvelder veelvuldig opduikt in de Spaanse media, is volgens De Vos eenvoudig te verklaren. “In Spanje heb je eigenlijk alleen maar kranten die verkocht moeten worden in de kiosk. In een week had Real Madrid Paul Pogba, Robert Lewandowski en Eden Hazard gekocht. Elke dag moeten er weer een paar lekkere lokkertjes op de voorpagina staan.”

Bezig met laden …