voetbalzone

'Als Beckham Galaxy verlaat, zal het alleen om een verhuurperiode gaan'

Erik van Dam03 jan 2011, 12:26
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2011, 12:26
Advertentie

Los Angeles Galaxy is niet van plan David Beckham voor langer dan enkele maanden naar de Premier League te laten gaan. Net als in de voorbije twee jaren is er voldoende interesse voor de Engelsman; het seizoen in de Major League Soccer zit er nu enkele weken op, dus kan Becks zijn kunsten tijdelijk elders etaleren. Tottenham Hotspur leidt de dans voorlopig.

/

Beckham wacht momenteel op groen licht van alle partijen om voor enkele maanden terug te keren naar de competitie waarin hij furore maakte. “De beslissing ligt bij Galaxy”, zegt een woordvoerder van de veelvoudig Engels international. “De verhuurtermijn zou kort zijn, totdat het MLS-seizoen weer gaat beginnen. David keert dan weer terug om het jaar met Galaxy af te maken.”

“Tottenham is één van de vele clubs die interesse heeft, maar gedetailleerde gesprekken zijn we nog niet aangegaan. We wachten immers op de beslissing van Galaxy”, benadrukt de zegspersoon. Beckham ging twee keer op huurbasis naar AC Milan, maar nu ligt zijn voorkeur bij de Premier League. Aanvankelijk sloot hij uit voor enige andere club te spelen dan Manchester United, maar een korte samenwerking met Tottenham Hotspur lijkt nu de beste optie.

Bezig met laden …