voetbalzone

‘Als bod van Chelsea voldoende was geweest, was transfer al afgerond’

Peter Nusselder01 sep 2011, 09:59
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2011, 09:59
Advertentie

Chelsea winkelde de afgelopen weken in de Belgische competitie en legde Thibaut Courtois en Romelu Lukaku vast, maar grepen op het laatste moment naast Kevin De Bruyne van Racing Genk. De vleugelspeler maakte zich zelf druk over de misgelopen transfer, maar heeft zich erbij neergelegd.

/

Algemeen directeur Dirk Degraen van Genk wilde niet zeggen of the Blues zes miljoen euro wilde betalen voor De Bruyne, een bedrag dat door bonussen nog had kunnen oplopen tot tien miljoen. De beleidsbepaler laat echter wel weten dat de aanbieding vanuit Londen niet goed genoeg was. “Cijfers geef ik niet, maar als het bod voldoende was geweest, was de transfer al afgerond”, vertelt Degraen aan Het Belang van Limburg.

De directeur is niet bang dat Genk blijft zitten met een teleurgestelde speler. “Ik had een goed gesprek met Kevin en zijn managers. Daarin zijn de plooien gladgestreken”, legt Degraen uit. “We spraken af dat Kevin deze transferperiode niet meer weggaat. Hij blijft bij ons en kan zijn zinnen weer volledig op RC Genk en de Champions League zetten. Wat de transferperiode van januari brengt, zullen we dan weer zien.”

Bezig met laden …