voetbalzone

'Als City de vraagprijs niet verlaagt, blijft Carlos gewoon in Manchester'

Bart Kruyt13 jul 2011, 11:15
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2011, 11:15
Advertentie

Corinthians is niet van plan om haar bod op Carlos Tévez te verhogen. De Brazilianen hebben laten weten dat zij liefst veertig miljoen euro overhebben voor de ongelukkige aanvaller, maar Manchester City heeft dit bod afgewezen. The Citizens willen ongeveer 55 miljoen euro hebben voor Tévez, maar Corinthians is absoluut niet van plan om dat te gaan betalen.

/

Wanneer de deal voor zondag niet afgerond wordt, richt de Braziliaanse club zich op andere spelers. “Ik was deze week in Argentinië om een wedstrijd van Brazilië te bekijken en sprak daar met de zaakwaarnemers van Carlos”, zei Corinthians-voorzitter Andres Sanchez tegen Lancenet. “We hebben een bod van veertig miljoen euro uitgebracht, wat betekent dat we 25 procent van onze tv-inkomsten aan de komst van Tévez willen besteden.”

“Ik denk dat dit een bod is dat City niet kan weigeren en we gaan ons bod dan ook zeker niet verhogen”, vervolgde Sanchez. “Als City vasthoudt aan de vraagprijs van 55 miljoen euro, dan blijft Carlos in Manchester, zo simpel is het. Wanneer we de deal voor zondag niet afgerond hebben, zal het dit jaar niet gaan gebeuren.” De Braziliaanse transfermarkt sluit over precies een week, op woensdag 20 juli.

Bezig met laden …