voetbalzone

‘Als dat was gelukt, had Rodgers nu misschien bij Real Madrid gezeten’

Erik van Dam26 sep 2015, 08:33
Laatst bijgewerkt: 26 sep 2015, 08:33
Advertentie

Er klinkt flink wat kritiek door op Brendan Rodgers en het kan niet uitgesloten worden dat Liverpool voor de jaarwisseling besluit de Noord-Ierse trainer te vervangen. Tim Sherwood zou dat onterecht vinden, zegt hij op de dag dat hij met Aston Villa oog in oog staat met Liverpool. Rodgers had the Reds nota bene bijna tot kampioen van Engeland gekroond, roept Sherwood in herinnering.

voetbalzone

“Hij was er zo ontzettend dicht bij. Dan kun je die man niet gaan analyseren en zeggen dat het geen goede manager is. Hij komt hier wel weer doorheen, hij is goed. Hij weet ook dat ik alle vertrouwen in hem heb”, klinkt het opvallend complimenteus van Sherwood. “Als Liverpool in dat seizoen nou de titel had gepakt, hadden ze Rodgers kan tegen kunnen houden? Dan hadden ze echt alle zeilen bij moeten zetten”, denkt Sherwood.

“Misschien had Rodgers nu dan wel bij Real Madrid gezeten. Hij zou immers de Premier League-club hebben gewonnen met een club die dat al in weet-ik-hoeveel jaar niet meer gedaan heeft. Hij zou de meest begeerde man in de voetballerij zijn geworden en dus wordt hij nu niet ineens een slechte manager. Dat kan niet.”

Bezig met laden …