voetbalzone

'Als De Guzman 35 of 36 jaar is, zal niemand hem meer herinneren'

Daniel Cabot Kerkdijk27 aug 2011, 07:55
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2011, 07:55
Advertentie

Het einde van de transfermarkt nadert en Jonathan de Guzman staat nog immer op de loonlijst van Real Mallorca. Een transfer naar Villarreal lijkt er niet meer in te zitten voor de middenvelder. De slechte verstandhouding tussen de clubs en de vraagprijs van acht miljoen euro staan een overgang van de Nederlandse Canadees al weken in de weg. Een overgang naar Rubin Kazan zag de ex-Feyenoorder niet zitten en dus lijkt hij zich op te moeten maken voor nog een jaar Mallorca.

/

Ploeggenoot Gonzalo Castro, die zelf ook op een vertrek bij Mallorca aast, 'moedigt' De Guzman aan om bij los Bermellones te vertrekken. "Hij wil die stap maken als Villarreal hem die mogelijkheid biedt", legt de Uruguayaanse aanvaller uit. "Alle voetballers willen zich ontwikkelen. Als De Guzman 35 of 36 jaar is, zal niemand hem meer herinneren. De carrière van een voetballer is kort."

"Je moet op de trein springen zodra deze voorbijkomt, anders wordt het alleen maar moeilijker", benadrukte Castro, die zich vanwege zijn starre houding om niet bij te tekenen niet geliefd heeft gemaakt bij het bestuur. "De Guzman is een geweldige voetballer en zijn eventuele vertrek zou een grote aderlating zijn." Het contract van De Guzman met de Primera División-club loopt over twee seizoenen af.

Bezig met laden …