voetbalzone

‘Als de kerstdagen aanbreken, kunnen we zeggen of hij écht anders is’

Erik van Dam24 sep 2015, 17:40
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2015, 17:40
Advertentie

Mario Balotelli is bij AC Milan bezig aan zijn laatste kans in de top, al meenden veel voetballiefhebbers dat hij die bij Liverpool eigenlijk al kreeg. De grillige spits was nog nergens echt een groot succes en probeert nu te laten zien dat hij volwassen kan zijn en kan presteren. Dinsdag maakte hij zijn eerste van het seizoen en hielp hij zijn club mede aan de zege bij Udinese (2-3).

voetbalzone

Teamgenoot Riccardo Montolivo wil niet te hard van stapel lopen qua complimenten. “Ik heb Mario gezegd dat hij zal moeten bewijzen dat hij veranderd is, en niet met woorden. Dat doet hij nu. Hij werd gedurende de wedstrijd tegen Udinese geprovoceerd, maar hij reageerde steeds volwassen. Als de kerstdagen aanbreken, maken we de optelsom en kunnen we zeggen of hij nu écht anders is”, aldus Montolivo.

Balotelli opende de score dinsdag in Udine: met een prachtige vrije schop van twintig meter verraste hij de keeper en zette hij Milan op 0-1. Dankzij Giacomo Bonaventura en Christian Zapata liepen i Rossoneri uit naar een 0-3 ruststand en in de tweede helft kwam Udinese nog terug tot 2-3. Balotelli mocht de wedstrijd helemaal afmaken van trainer Sinisa Mihajlovic.

Bezig met laden …