voetbalzone

'Als de transfermarkt weer open is, zullen wij ons bij AC Milan melden'

Bart Kruyt28 mei 2013, 17:00
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2013, 17:00
Advertentie

Santos verkocht Neymar aan Barcelona en is op zoek naar een opvolger. Het is duidelijk wie de belangrijkste kandidaat is om de dribbelaar te vervangen: vicevoorzitter Odilio Rodrigues van Santos laat weten dat zijn club opnieuw zal proberen om Robinho binnen te halen. "Als de transfermarkt zijn deuren weer opent, zullen wij ons bij AC Milan melden", beloofde de sportbestuurder.

/

Santos was in januari ook al bezig met de terugkeer van Robinho, die zijn loopbaan bij de Braziliaanse club begon en in 2005 naar Real Madrid ging. De 29-jarige aanvaller belandde via Manchester City bij AC Milan en heeft er nu drie jaar in het San Siro opzitten, maar wil terugkeren naar zijn vaderland. In januari bleek een transfer nog niet haalbaar, maar in de zomer waagt Santos een nieuwe poging.

"Natuurlijk is Neymar onvervangbaar", vertelde Rodrigues. "Maar met het vertrek van een ster is de uitdaging om een winnend elftal samen te stellen nog groter. Daarom zijn we nu geïnteresseerd in Robinho." De negentigvoudig international stond in het afgelopen seizoen maar zes keer in de basis bij Milan en heeft nog een contract voor een jaar.

Bezig met laden …