voetbalzone

'Als dit in Europa gebeurd was, zou die man nooit meer mogen fluiten'

Bart Kruyt24 mrt 2013, 22:30
Laatst bijgewerkt: 24 mrt 2013, 22:30
Advertentie

Kaapverdië dreigt het WK van 2014 niet te gaan halen. De Afrika Cup-ganger ging zondag met 4-3 onderuit in Equatioriaal-Guinea en Guy Ramos is woedend. De Kaapverdische verdediger van RKC Waalwijk stond negentig minuten op het veld en heeft het gevoel dat zijn ploeg is bestolen.

/

Op Twitter gaat Ramos flink tekeer over het optreden van scheidsrechter Mahamadou Keita uit Mali. "Wat een schande. 4 zuivere goals scoren tegenover 3 zuivere van de tegenstander.. maar toch 4-3 verliezen", schrijft Ramos. "Ben er nog steeds niet over uit.. had ik die scheids een kopstoot moeten geven of niet? Nu heeft hij een zak geld gekregen zonder pijn lijden. Matchfixing van een andere planeet was dit."

Volgens Ramos boden de spelers van Equatioriaal-Guinea na afloop hun excuses aan, omdat Kaapverdië wel erg duidelijk benadeeld was. "En het grappige ervan is dat hier helemaal niks aan gedaan gaat worden", schrijft een woedende Ramos. "Als dit in Europa gebeurd was, zou die man nooit meer mogen fluiten.. maarja.. Tis Afrika maar toch. #aanfluiting." Kaapverdië staat door de nederlaag laatste in Groep B, met nul punten uit drie duels.

Bezig met laden …