voetbalzone

‘Als een club uit de top zes van Engeland een bod doet, is hij vertrokken’

Gijs Freriks21 dec 2015, 21:09
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2015, 21:09
Advertentie

Charlie Austin heeft aangegeven het seizoen bij Queens Park Rangers af te willen maken, maar directeur voetbalzaken Les Ferdinand sluit niet uit dat de 26-jarige aanvaller tussentijds uit Londen vertrekt. Austin zou in beeld zijn bij Sunderland, Aston Villa, Newcastle United en Southampton.

voetbalzone

“Ik ben realistisch en dat vinden mensen niet altijd leuk, maar er zijn gewoonweg teams in de top zes van de Premier League die moeite hebben om doelpunten te maken. Als een van die teams bij ons komt met een bod voor Charlie, dan zal hij vertrekken, want dat is het niveau waarop hij zichzelf wil laten zien”, aldus Ferdinand in gesprek met de London Evening Standard.

“Het moyenne van Charlie is een van de beste van het land, maar het is natuurlijk duidelijk dat we hem tot het einde van het seizoen willen behouden, want dan maken we meer kans op het bereiken van de play-offs”, besluit de sportbestuurder van de club van manager Jimmy Floyd Hasselbaink. Austin mocht afgelopen zomer voor 21 à 22 miljoen euro vertrekken, maar er was geen club bereid om aan die vraagprijs te voldoen.

Bezig met laden …