voetbalzone

‘Als er een club komt, dan moet voor mij én voor AZ alles goed zijn’

Gijs Freriks22 aug 2016, 09:35
Laatst bijgewerkt: 22 aug 2016, 09:35
Advertentie

De transfermarkt is nog tot volgende week woensdag geopend en dus begint het er stilaan op te lijken dat Markus Henriksen in ieder geval tot januari voor AZ speelt. De 24-jarige aanvallende middenvelder hoopt echter nog op een transfer naar de Premier League of de Bundesliga, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

/

“Vincent (Janssen, red.) heeft bewezen dat het moelijk is om de stap naar zo’n competitie te maken vanuit AZ. Hij is voor ons hele team het voorbeeld dat echt alles mogelijk is”, aldus de 27-voudig international van Noorwegen. Hij wenst overigens te benadrukken dat hij het geen probleem vindt om nog even in Alkmaar te blijven.

“De tijd dringt, maar ik raak niet gestrest. Als er een club komt, dan moet alles goed zijn. Voor mij én voor AZ. Zo heb ik dat vier jaar geleden ook gedaan toen ik naar Alkmaar verhuisde en dat is me heel goed bevallen. Ik heb niet voor niks al een aantal clubs afgewezen”, aldus Henriksen, die al werd gelinkt aan Anderlecht, PSV, Everton, Swansea City, AC Milan, Napoli en Torino.

Bezig met laden …