voetbalzone

‘Als er vier minuten staan aangegeven, waarom spelen we dan langer?’

Thijs Post08 nov 2010, 16:38
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2010, 16:38
Advertentie

Trainer Michael Laudrup moest zondag met ‘zijn’ Real Mallorca een zure nederlaag slikken op bezoek bij Real Zaragoza (3-2). De ploeg van Laudrup stond vrijwel het gehele duel op voorsprong maar kreeg in de slotfase twee treffers om de oren, waarbij de laatste pas na vijf minuten blessuretijd viel. Tot afgrijzen van de coach: “Als de vierde official een bord omhoog houdt met daarop aangegeven vier minuten extra tijd, en er gebeurt verder niets, waarom spelen we dan langer?”

/

“Als ik het heb over scheidsrechters, dan weet je dat het iets groots is”, vervolgt de oefenmeester zijn klaagzang tegenover de Spaanse media. “Maar deze dingen gebeuren soms in het voetbal en die moeten we accepteren. We zullen met de ploeg ieder deel van de wedstrijd analyseren. Zowel de positieve als negatieve punten van het duel, want er zijn dingen om tevreden mee te zijn en dingen om te verbeteren.”

Real Mallorca staat met veertien behaalde punten in tien duels op de achtste plaats in de Primera División. Zaragoza kon dankzij de overwinning op eilandbewoners drie punten aan het tot dan toe schamele seizoenstotaal toevoegen, waardoor de ploeg nu zeven punten heeft weten te verzamelen. Daarmee staat de club negentiende.

Bezig met laden …