voetbalzone

'Als er zoveel geruchten zijn, dan zit daar wel een kern van waarheid in'

Bart Kruyt12 sep 2012, 10:54
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2012, 10:54
Advertentie

Stevan Jovetic heeft een hectische zomer achter de rug. De aanvaller van Fiorentina werd in verband gebracht met enkele Europese topclubs, maar besloot om in Florence te blijven. Dat terwijl Juventus en Manchester City toch echt concreet waren voor de Montenegrijn: "Als er zoveel geruchten zijn, dan zit daar altijd wel een kern van waarheid in", weet Jovetic.

/

De 22-jarige aanvaller staat al jaren bekend als een van de grootste talenten van de Serie A en heeft naar eigen zeggen nooit gedacht aan een vertrek bij Fiorentina. "Maar ik heb wel het gevoel gehad dat er onzekerheid was over mijn toekomst", geeft Jovetic toe. "Ik heb met de voorzitter gesproken en hij overtuigde me ervan om te blijven, al was dat niet heel lastig. Ik had voor mezelf immers al besloten dat ik wilde blijven."

"Juventus heeft wel achter mij aangezeten en het is normaal dat je daar dan over nadenkt", vervolgt Jovetic. "Je kan daar in de Champions League spelen en je wordt het middelpunt van een interessant project. Maar dat laatste ben ik ook bij Fiorentina, dus ik vond het niet nodig om te vertrekken. Manchester City is ook nog langsgekomen, maar die onderhandelingen heb ik snel stopgezet, want toen had ik al besloten dat ik absoluut niet wilde vertrekken bij Fiorentina."

Bezig met laden …