voetbalzone

'Als Feyenoord me wil terughalen naar De Kuip, dan hoor ik het wel'

Bart Kruyt28 jul 2011, 22:11
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2011, 22:11
Advertentie

AEK Larnaca doet het vooralsnog uitstekend in de Europa League. In de vorige ronde werd Floriana uit Malta al weggeveegd en donderdag zette de Cypriotische ploeg van Ton Caanen Mlada Boleslav opzij: 3-0. Opvallend was dat Tim de Cler bij alle drie de doelpunten betrokken was. Hij bereidde de eerste twee treffers voor, en verzorgde vervolgens zelf het slotakkoord.

De openingstreffer was een benutte strafschop van Gregoor van Dijk, die mocht aanleggen omdat De Cler even daarvoor was neergehaald. De linksback stelde vervolgens Gonzalo Garcia in staat om de marge te verdubbelen en maakte er na een ééntwee zelf 3-0 van. “Het is wat hè? Tim de Cler betrokken bij alle goals van de wedstrijd”, zei De Cler op de website van Sport-Promotion.

De vleugelverdediger wist dat er iets bijzonders was gebeurt: “Dit is echt uniek voor me en ik zal het niet snel weer meemaken”, zei De Cler. Vervolgens, lachend: “Als Feyenoord me wil terughalen naar De Kuip, dan hoor ik het wel.” De 31-jarige linksback speelde de afgelopen vier seizoenen voor Feyenoord, waar zijn aflopende contract niet verlengd werd.

Bezig met laden …