voetbalzone

'Als Feyenoord vanmiddag verliest, is Rutten weg'

Bart Kruyt17 mei 2015, 11:37
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2015, 11:37
Advertentie

Voor Feyenoord staat er zondag nog veel op het spel. De Rotterdammers leken een tijdje geleden al zeker te zijn van de derde plaats op de eindrangschikking, maar na vier wedstrijden op rij zonder overwinning (twee nederlagen en twee remises), is het toch weer spannend geworden. Wanneer Feyenoord zondag niet wint bij PEC Zwolle, dreigt het te moeten deelnemen aan de play-offs.

voetbalzone

Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, weet dat het vanmiddag 'alles of niets' is voor Feyenoord: "De spelers willen sowieso met Rutten door, maar er is druk van de organen boven de clubleiding, de Vrienden van Feyenoord en de Raad van Commissarissen. Die zijn wel klaar met Rutten", vertelde de journalist bij De Tafel van Kees op FOX Sports.

"Dat weet de directie, maar die blijven voorlopig koersvast", vervolgde Krabbendam. "Als Feyenoord vanmiddag verliest, is Rutten weg. Misschien dat hij dat zelf wel beslist." Rutten zal sowieso vervangen worden door Giovanni van Bronckhorst, maar het is wel zijn bedoeling om het seizoen nog tot een goed einde te brengen. Wanneer Feyenoord in de play-offs terechtkomt, wordt er dus mogelijk al eerder ingegrepen. Als Feyenoord 'gewoon' als derde eindigt, is het seizoen na zondagmiddag voorbij.

Bezig met laden …