voetbalzone

‘Als Gerrard wordt ontslagen, is zijn legendarische status in één keer weg’

Gijs Freriks16 mei 2015, 22:15
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2015, 22:15
Advertentie

Het is voor Steven Gerrard een ‘droom’ om ooit de hoofdtrainer te worden bij Liverpool. Dat zei de 34-jarige middenvelder in september tegen 24-7 Football en de huidige manager Brendan Rodgers liet zich zaterdagochtend nog ontvallen dat hij de clubicoon graag ‘aan zijn zijde’ wil hebben, als Gerrard eenmaal is uitgevoetbald.

voetbalzone

Als Stevie G echter slim is, gaat hij nooit als technisch eindverantwoordelijke aan de slag op Anfield. Dat zei analyticus Jamie Redknapp zaterdag na de wedstrijd tussen Liverpool en Crystal Palace (1-3) bij Sky Sports: “Als zijn carrière ten einde is, dan kan hij misschien op een dag de trainer worden bij Liverpool, maar ik hoop het niet.”

“Hij is een held, maar als hij terugkeert, dan wordt ook hij ontslagen en dan is die legendarische status in één keer weg”, aldus Redknapp, die denkt dat Gerrard het wel naar zijn zin gaat krijgen bij Los Angeles Galaxy. “De stijl die daar gehanteerd wordt, past hem wel. Los Angeles is ook een mooie stad om te wonen. Voor Gerrard gaat de zon er ongetwijfeld vaak schijnen.”

Bezig met laden …