voetbalzone

‘Als het echt waar is, is dat een flink verlies voor Manchester United’

Erik van Dam08 apr 2014, 11:16
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2014, 11:16
Advertentie

Robin van Persie kan woensdag door een blessure niet van de partij zijn bij Bayern München - Manchester United en dat verkleint de kansen van de Engelsen. De vraag is echter of die andere aanvaller van wereldklasse, Wayne Rooney, wel meedoet. Afgelopen weekend berichtte United dat de spits last heeft van een teenblessure en zaterdag ontbrak hij tegen Newcastle United.

voetbalzone

The Red Devils wonnen met 0-4 op St James’ Park, maar Bayern München is wel een maatje groter dan Newcastle United. In Duitsland hoopt men desondanks dat Rooney inderdaad absent is in de Allianz Arena. “Ik denk zelf niet dat hij de return mist. Maar als het echt waar is, is dat een flink verlies voor Manchester United”, geeft Jerome Boateng een dag voor de wedstrijd aan.

“Rooney is dé man bij United”, denkt de Duitse verdediger. “Hij staat altijd vrij, gaat op zoek naar de bal, neemt de vrije schoppen en de corners en is altijd goed voor een doelpunt.” Boateng denkt dat zijn teamgenoten en hij een topdag moeten hebben om United te kloppen. Op Old Trafford werd het vorige week 1-1. “We focussen ons allemaal op de wedstrijd van woensdag. We gaan zeker niet voor een doelpuntloos gelijkspel, dat willen we niet.”

Bezig met laden …