voetbalzone

‘Als hij een Engelsman was, dan had hij veel meer waardering gekregen’

Thijs Post29 apr 2013, 14:47
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2013, 14:47
Advertentie

Matija Nastasic doet het uitstekend bij Manchester City en de twintigjarige Serviër heeft ervoor gezorgd dat Joleon Lescott dit seizoen nog maar veertien basisplaatsen liet noteren bij de nummer twee van de Premier League. De dertigjarige Lescott is niet tevreden met zijn rol bij de club, maar hij neemt zijn jonge ploeggenoot niets kwalijk.

/

“Ik heb geen problemen met hem”, laat Lescott optekenen in de Engelse media. “Je hebt niets tegen iemand die in het elftal komt en het dan goed doen. Het is vreemd dat hij niet werd genomineerd voor de prijs voor de Jonge Speler van het Jaar. Hij is op zijn leeftijd al erg goed. Als hij een Engelsman was geweest, dan had hij veel meer waardering gekregen”, denkt Lescott.

“Hij is geen betoverende speler die wonderen verricht met de bal. Hij doet gewoon zijn werk en dat doet hij erg goed”, aldus Lescott. Nastasic kwam dit seizoen tot twintig basisplaatsen in het team van Roberto Mancini. De onbetwiste leider van de defensie van het elftal is Vincent Kompany, dit seizoen goed voor 25 basisplaatsen.

Bezig met laden …