voetbalzone

‘Als hij fit blijft, dan heeft Arsenal een kans om kampioen te worden’

Gijs Freriks29 okt 2015, 19:03
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2015, 19:03
Advertentie

Alexis Sánchez hielp Chili aan de eindzege in de Copa América, maar in het begin van het seizoen wilde het bij Arsenal nog niet echt vlotten met de aanvaller. Nadat hij eind september drie keer scoorde tegen Leicester City (2-5) is hij echter weer een van de belangrijkste spelers van het team van Arsène Wenger.

voetbalzone

“Ik heb het al zo vaak gezegd, maar hij is van onschatbare waarde voor Arsenal. Als hij fit is, dan denk ik dat Arsenal een kans heeft om de Premier League te winnen”, zegt oud-aanvaller Thierry Henry bij Sky Sports. “Als hij blessurevrij blijft, hongerig blijft en speelt zoals hij eigenlijk altijd voor Arsenal speelt, dan kan het, maar die jongen moet fit blijven.”

“Hij brengt iets extra’s wanneer je als ploeg in de problemen zit. Hij kan wedstrijden voor je winnen. Ik wil hem niet per se vergeleken met een show op een andere zender, maar hij is echt de X-Factor”, aldus Henry, die ook gecharmeerd is van Mesut Özil. “Hij presteert eindelijk constant. We weten allemaal wat hij kan en hij laat het nu iedere wedstrijd zien.”

Bezig met laden …