voetbalzone

'Als hij het ergens anders goed doet, praat je zo over 50 miljoen euro'

Matthijs van Laar01 mrt 2016, 07:20
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2016, 07:20
Advertentie

Saido Berahino heeft zijn zinnen gezet op een toekomst in het shirt van Tottenham Hotspur. Stoke City wilde de aanvaller van West Bromwich Albion in januari overnemen, maar ving bot vanwege de duidelijke wens van de 22-jarige goalgetter. “Maar dan moet Tottenham er geen gras over laten groeien”, zegt Stoke-middenvelder Charlie Adam op BBC Radio Five Live.

/

De Schot denkt dat Berahino, die afgelopen zomer al nadrukkelijk te kennen gaf dat hij eigenlijk weg wilde bij West Brom, nu nog betaalbaar is. “Maar als hij eerst ergens anders heengaat en hij doet het goed, praat je zo over een transfersom van vijftig miljoen euro. Daar kunnen the Spurs later spijt van krijgen.”

Adam zegt onder de indruk te zijn van de voormalig jeugdinternational. “Hij is een zeer goede speler. Stoke was in januari geïnteresseerd, maar het is duidelijk dat hij naar Londen wil. Ik vind dat West Brom het wel iets beter had kunnen afhandelen. Hij is een jonge knul en wil graag hogerop. Hij wil op Champions League-niveau spelen of meedoen om de titel. Tottenham Hotspur kan hem dat komend jaar waarschijnlijk bieden.”

Bezig met laden …