voetbalzone

'Als hij in het elftal blijft staan, kan Liverpool de top vier wel vergeten'

Bart Kruyt16 aug 2016, 14:30
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2016, 14:30
Advertentie

Liverpool begon het seizoen in de Premier League afgelopen zondag met een knappe overwinning bij Arsenal (3-4), maar zeker niet alle spelers van the Reds kregen de complimenten. Zo wist linksback Alberto Moreno opnieuw niet te overtuigen: hij veroorzaakte een penalty en was Theo Walcott bij de openingstreffer van Arsenal helemaal kwijt.

/

In de verloren Europa League-finale tegen Sevilla was Moreno ook al de slechtste speler aan de kant bij Liverpool en hij lijkt de slechte vorm te hebben doorgetrokken naar het nieuwe seizoen. “Jürgen Klopp heeft bewezen dat hij niet bang is om geld uit geven”, zegt analist Garth Crooks bij de BBC. “Hij heeft al veel geld uitgegeven aan Sadio Mané en Georginio Wijnaldum, wat slimme investeringen waren. Nu moet hij er serieus over nadenken om Christian Benteke te verkopen, aangezien hij toch niet in Klopps plannen voorkomt, en een goede linksback te halen.”

“Als hij ervoor kiest om Alberto Moreno in het team te houden, dan kan Liverpool de top vier wel vergeten”, vervolgt Crooks. “Sterker nog, dan zullen ze degraderen.” De transfermarkt is nog ruim twee weken geopend en Liverpool is op het moment niet bezig met een nieuwe linksback. Volgens de Liverpool Echo zal Moreno tegen Burnley wel uit het elftal verdwijnen en zal middenvelder James Milner in de tweede speelronde op zijn plek gaan spelen.

Bezig met laden …