voetbalzone

‘Als hij met Bosz of Verbeek mee kon gaan, zouden wij meewerken’

Gijs Freriks06 jan 2016, 06:00
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2016, 06:00
Advertentie

Hendrie Krüzen gaat bij Maccabi Tel Aviv opnieuw samenwerken met Peter Bosz en neemt dus afscheid van Heracles Almelo. De assistent-trainer verliet dinsdagochtend het trainingskamp in Andalusië en vertrekt woensdag naar Tel Aviv.

voetbalzone

“Ik grijp deze kans, maar verlaat Heracles met pijn in het hart. Het is moeilijk om tussentijds te vertrekken, maar ik heb ik alle vertrouwen in John Stegeman en de rest van de staf. Zij doen het geweldig”, aldus de 51-jarige Krüzen. “Het was aan mij om te kiezen voor de droom die ik nu achterna ga. Ik heb altijd gezegd nog eens een buitenlands avontuur aan te willen gaan. Mensen om mij heen weten dat. Maar ik zal Heracles altijd een warm hart toe blijven dragen. Ik blijf altijd Heracles.”

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma was bekend met de ambitie van Krüzen: “Mocht er een buitenlandse club komen waar hij als assistent van Bosz of Gertjan Verbeek aan de slag kon gaan, dan zouden wij meewerken. Dat hebben wij beloofd en die belofte zijn wij nu nagekomen. Dat Hendrie halverwege de competitie vertrekt, is natuurlijk erg jammer. Toch hebben wij er het volste vertrouwen in dat onze technische staf het vertrek van Hendrie op kan vangen.”

Bezig met laden …