voetbalzone

‘Als hij weggaat bij Manchester United, komt hij nooit meer terug’

Erik van Dam08 jun 2016, 10:09
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2016, 10:09
Advertentie

Ryan Giggs is al vanaf 1987 verbonden aan Manchester United. Nadat hij de overstap maakte van stadsgenoot Manchester City doorliep de Welshman eerst de opleiding en daarna speelde hij liefst 24 jaar in het eerste van the Red Devils. De laatste jaren was hij assistent-trainer en interim-manager, maar het is zeer de vraag of Giggs aanblijft nu José Mourinho benoemd is tot de nieuwe coach.

/

Giggs wil naar verluidt liever niet met Mourinho samenwerken en lijkt te kiezen voor een vertrek. Oud-verdediger Gordon McQueen denkt dat dat wel eens verstrekkende gevolgen kan hebben. “Ik zie hem niet weggaan en dan later weer opnieuw werken voor Manchester United”, zegt McQueen in gesprek met Goal. “Ik vrees dat als Giggs eenmaal weggaat bij United, hij nooit meer terugkomt.”

“Er zijn veel oud-spelers weggegaan bij United die elders faam hebben gemaakt, maar hoeveel zijn er teruggekeerd? Heel weinig. Bryan Robson deed het een paar jaar geleden goed bij Middlesbrough en meer recent heb je Steve Bruce en Mark Hughes, maar zij krijgen niet de kans terug te komen naar Old Trafford”, stipt McQueen aan. “Brucey had de baan aangekund, maar hij is zo vaak over het hoofd gezien. Ik denk dat hij een gepasseerd station is. Ze gaan nooit meer voor die jongens en ik denk ook dat ze niet meer voor Giggsy gaan.”

Bezig met laden …