voetbalzone

'Als hij zo doorgaat, haalt hij zeker het niveau van Cristiano Ronaldo'

Daniel Cabot Kerkdijk05 jan 2011, 07:40
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2011, 07:40
Advertentie
/

Er gaat momenteel geen dag voorbij of Alexis Sánchez wordt met een club uit Italië of het buitenland in verband gebracht. De 22-jarige vleugelaanvaller annex aanvallende middenvelder van Udinese is zeer gewild, maar volgens zaakwaarnemer Fernando Felicevich is de kans klein dat zijn cliënt in januari van werkgever verandert.

"Ik ben van mening dat Alexis deze transferperiode niet naar een andere club gaat", vertelt de belangenbehartiger woensdag in La Gazzetta dello Sport. "Maar wat er over zes maanden kan gebeuren, weet ook ik niet. Manchester United heeft zeer grote belangstelling, maar zij zijn niet de enige Engelse club met interesse. Daarbij is er ook belangstelling uit Italië en Spanje."

"Over zes maanden speelt Alexis wellicht elders, maar ik zou niet weten waar. Hij is een jonge speler met een grote toekomst. Hij veel talent en als hij zo doorgaat, haalt hij zeker het niveau van Cristiano Ronaldo." Sánchez speelde al 33 interlands voor zijn vaderland Chili en maakte daarin veertien doelpunten. Udinese vraagt naar verluidt minimaal 25 miljoen euro. Zijn contract loopt medio 2014 af.

Bezig met laden …