voetbalzone

‘Als iemand als Van Gaal problemen had, dan ga je het moeilijk krijgen'

Yanick Vos15 nov 2016, 08:55
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2016, 08:55
Advertentie
/

Manchester United heeft in de Premier League na elf competitiewedstrijden een achterstand van acht punten op koploper Liverpool. Ondanks het grote gat met de concurrentie denkt Watford-manager Walter Mazzarri dat de huidige nummer zes op de ranglijst nog altijd een goede kans maakt op de Engelse landstitel.

De Italiaanse trainer neemt Juventus als voorbeeld, dat vorig seizoen in oktober elf punten achterstand had. De Oude Dame won 24 van de resterende 25 wedstrijden en werd vijf wedstrijden voor het einde kampioen. “Als een trainer als Louis van Gaal problemen had, betekent het dat je een zware taak hebt en de tijd nodig hebt. Mourinho zal de boel uiteindelijk op de rails krijgen. We hebben pas elf wedstrijden gehad, het is nog te vroeg om conclusies te trekken. Wat Juventus vorig seizoen heeft laten zien, zegt misschien wel genoeg. Ze stonden halverwege de ranglijst en werden kampioen.”

“Er is geen competitie in Europa zo onvoorspelbaar als die van Engeland”, vervolgt Mazzarri in gesprek met de Daily Mail. "De lijst met titelkandidaten is lang: Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham Hotspur, Liverpool en Arsenal.”

Bezig met laden …