voetbalzone

‘Als iemand een utopisch bod doet, moeten we er toch naar kijken’

Erik van Dam11 aug 2015, 15:14
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2015, 15:14
Advertentie

Julian Draxler staat in de belangstelling van andere clubs. Juventus wordt al circa een maand nadrukkelijk gelinkt aan de talentvolle middenvelder van Schalke 04 en de Italianen zijn niet de enigen, maar wel de meest volhardende. Er gaan geruchten dat Juventus weer een nieuw bod uit wil brengen op Draxler, nadat Schalke 04 eerder al ‘nee’ zei. Manager Horst Heldt kan en wil niet uitsluiten dat er toch iets gaat gebeuren.

voetbalzone

Twee weken geleden zei Heldt nog ferm dat de deur dicht zat. “We hebben er even over nagedacht en hebben besloten de aanbieding af te wijzen”, zei hij toen, daarmee bevestigend dat er een serieus bod was gedaan vanuit Turijn. “We hebben Juventus ook laten weten dat we niet bereid zijn om verdere gesprekken te voeren. Wij willen het ook niet meer hebben dat ze contact zoeken met de speler”, gaf Heldt toen aan.

Nu laat hij toch weer ruimte voor een eventuele transfer. “Het is nog steeds niet ons plan Julian te verkopen. Maar in deze business is het verdomd moeilijk om definitieve uitspraken te doen. Als er een club komt die een utopisch bod op hem doet, dan zijn we als club toch verplicht om daar op z’n minst naar te kijken. Ik kan vandaag niet zeggen ‘hij wordt niet verkocht’, als er een paar dagen daarna toch nog een mega-aanbod op tafel komt”, zegt Heldt nu. Schalke 04 zou heimelijk mikken op dertig miljoen euro voor Draxler.

Bezig met laden …