voetbalzone

‘Als ik Benítez was geweest, had ik mijn mond gehouden over Real’

Gijs Freriks19 feb 2016, 22:10
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2016, 22:10
Advertentie

Rafael Benítez uitte donderdag in de studio van BT Sport kritiek op Real Madrid en Florentino Pérez, maar José Antonio Camacho vindt dat de ontslagen Madrileen niet zo moet zeuren. “Benitez koestert wrok jegens Real. Als ik hem was, had ik mijn mond gehouden”, aldus Camacho bij Punto Pelota.

/

De basketbaltrainer van Real, Pablo Laso, vindt dat Benitez ‘niets nieuws of belangrijks’ heeft gezegd: “Maar als je iets zegt, doe dat dan intern en niet zo. Ik ben als Madridista bovendien heel erg tevreden, want het team speelt goed, trainer Zinédine Zidane doet het goed en de spelers zijn gelukkig met hem.”

Benítez zei onder meer dat de voorzitter zich te nadrukkelijk meldt bij Real: “Pérez is altijd overal aanwezig. Hij loopt rond, praat met de spelers, praat met de pers. Hij is altijd in de buurt en het is niet eenvoudig voor een coach als je ziet dat dit elke dag gebeurt. Om kampioen te worden, is er continuïteit nodig.”

“Je neemt het op tegen Barcelona, die hebben een eigen stijl. Real wisselt ieder jaar van trainer en moet dus telkens opnieuw beginnen. Daarom heeft Real de laatste zeven jaar maar één keer een landstitel gewonnen en Barcelona vijf”, zo sprak Benítez.

Bezig met laden …