voetbalzone

'Als ik bij Inter zou spelen, zouden mensen mij wel noemen voor België'

Bart Kruyt17 okt 2013, 21:08
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2013, 21:08
Advertentie

De Belgische ploeg wist zich een kleine week geleden te kwalificeren voor het WK in Brazilië en behaalde dat succes zonder de hulp van Radja Nainggolan. De middenvelder heeft vijf interlands voor de Rode Duivels achter zijn naam staan, maar lijkt op het moment niet in de plannen van bondscoach Marc Wilmots voor te komen. Nainggolan hoopt dat dit in dit seizoen nog gaat veranderen.

/

De mannetjesputter wil graag mee naar het WK en hoopt Wilmots te kunnen overtuigen. "Ik ben wel een beetje teleurgesteld dat ik niet bij het nationale team zit", geeft hij toe. "Ik hoop dat de bondscoach mij blijft volgen en ik in de aankomende oefeninterlands een kans zal krijgen. Ik geef de hoop niet op en ik zal blijven vechten voor een uitnodiging voor de nationale ploeg. Ik vind dat ik een plek in de selectie verdien: misschien niet als basisspeler, maar wel als een van de 23."

"Kijk naar Kevin De Bruyne: hij zit bij Chelsea op de tribune, maar zit wel bij de Belgische ploeg", vervolgt Nainggolan. "Ik heb niets tegen Kevin, hij is een winnaar en heeft het goed gedaan voor België, maar dit is een voorbeeld: ik vind het vreemd dat je wel wordt opgeroepen als je bij een grote club zit. Als ik bij Internazionale zou spelen, zouden mensen mij wel noemen voor de Belgische ploeg. Maar bij Cagliari ben ik precies dezelfde speler."

Bezig met laden …