voetbalzone

‘Als ik de mogelijkheid krijg, dan is Feyenoord echt een droomclub’

Gijs Freriks15 jan 2014, 16:19
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2014, 16:19
Advertentie

Ronald Koeman houdt het na dit seizoen mogelijk voor gezien bij Feyenoord. De vijftigjarige trainer beschikt over een aflopend contract en maakt eind januari, begin februari bekend wat zijn toekomstplannen zijn. Mocht Sneeuwvlokje vertrekken, dan zou de Stadionclub een van de huidige assistent-trainers naar voren kunnen schuiven: Jean-Paul van Gastel en/of Giovanni van Bronckhorst.

voetbalzone

Eerstgenoemde staat er momenteel echter niet bij stil om de erfenis van Koeman mogelijk over te nemen in De Kuip. “Nee”, reageert Van Gastel tegen Feyenoord TV. “Ronald moet nog in gesprek met de club, dus wat mij betreft is hij nog steeds de gedoodverfde kandidaat. En ik denk dat er op dit moment in Nederland veel topcoaches vrij zijn, dus het lijkt me heel normaal en logisch dat dat soort coaches eerst benaderd worden voordat de club in onze categorie terecht komt.”

Van Bronckhorst is het met zijn collega eens: “Ik denk dat ik er op dit moment niet open voor sta, maar ook niet klaar voor ben. Ik denk dat als je daar niet klaar voor bent, je daar ook niet aan moet beginnen.” Het is wel een ambitie van zowel de oud-linksback als de oud-middenvelder om ooit de scepter te zwaaien bij Feyenoord: “Als ik die mogelijkheid krijg, dan is Feyenoord echt een droomclub. Het zou fantastisch zijn om deze ploeg te mogen leiden.” Van Gastel: “Ik heb de ambitie, maar wanneer, dat zien we wel.”

Bezig met laden …