voetbalzone

'Als ik de spelers bij PSV zie, dan denk ik dat ik wel een goede kans maak'

Bart Kruyt04 mei 2014, 10:52
Laatst bijgewerkt: 04 mei 2014, 10:52
Advertentie

Marcel Ritzmaier kan tevreden terugkijken op het afgelopen voetbaljaar. De middenvelder van PSV werd verhuurd aan SC Cambuur en deed het uitstekend bij de promovendus, die zich wist te verzekeren van handhaving in de Eredivisie. Ritzmaier keert nu terug naar PSV en heeft goede hoopt dat hij een basisplaats kan veroveren bij de Eindhovenaren.

voetbalzone

Ritzmaier is ervan overtuigd dat hij niet onder hoeft te doen voor zijn concurrenten in het Philips Stadion. "Als ik nu de spelers daar zo zie, dan denk ik dat ik wel een goede kans maak", zegt de Oostenrijker in gesprek met de NOS. "Ik loop nu toch anders naar binnen bij PSV. Ik heb namelijk 33 wedstrijden achter de rug bij Cambuur en ook persoonlijk heb ik een goede ontwikkeling doorgemaakt hier."

De 21-jarige Ritzmaier hoopt op een serieuze kans: "Ik heb me bij Cambuur in de kijker kunnen spelen en ik ga niet meer in het tweede elftal van PSV rondlopen", benadrukt hij. Op 1 april maakte PSV bekend dat het een mondeling akkoord had bereikt met Ritzmaier over een nieuw, langdurig contract.

Bezig met laden …